• 09.04.2017, 08:05

EMPIRE STATE OF MIND


Planen var å blogge fra oppholdet i New York, men mine planer går alltid i vasken til fordel for nye spontane ideer, så da ble det minimalt med det. Vi hadde egentlig tenkt å gå opp i ett av byggene for å se på utsikten den første dagen, men været var ganske så ustabilt, så vi valgte heller en dag der vi var garantert god utsikt. Min favoritt er Top of the Rock, da kan man se både Empire State Building og Central Park, pluss at det sies at køen ikke er like lang som på de andre, så da ble det den. 

- Isa ☆

  • 03.04.2017, 06:02

NEW YORK PÅ 48 TIMER


Da har vi vært i New York i to hele døgn, men det føles ut som vi har vært her mye lengere enn det. Heldigvis har vi fire dager igjen, så kose oss mer, det skal vi. Det blir mye gåing og det føles ut som om vi har gått hele byen rundt, det to ganger. Til nå viser skrittelleren at vi har gått nesten 50 000 skritt på to dager, det er det jeg pleier å gå på en hel uke hjemme i Oslo! Shopping, sightseeing og spising er det det har blitt mest av, så nedenfor følger ett bildedryss av det vi har gjort så langt.


- D.U.M.B.O -
 


- Times Square -- Beundrer utsikten -- Viktig å sitte på broene -
 

 

- Isa ☆

  • 31.03.2017, 18:32

AVREISE: NEW YORK


Endelig har dagen ankommet, vi er på vei til selveste New York! Byen som aldri sover, og der drømmer blir til virkelighet. Nå har det gått hele fire år siden jeg studerte der, og jeg savner byen mer enn noen gang. I skrivende stund sitter vi på Gardermoen og venter i spenning, og om 8 drøye timer er vi endelig framme! Dette blir min fjerde tur og Cecilie's første, så jeg gleder meg veldig til å vise hva favorittbyen min har å by på. Tiden skal nytes til det fulle, og mange nye minner skal skapes. Vi snakkes der ♡ 

- Isa ☆

  • 24.03.2017, 08:28

EN UKE TIL NEW YORK


Nå er det endelig bare en uke igjen til jeg og bestis drar til NY! Dette har vi ventet på helt siden starten av januar, og jeg kan ikke dro at vi snart er i mål! Jeg har fått lov å være turguide siden jeg har vært der så mange ganger før, så det blir utrolig mye god mat, shopping, sightseeing, også skal vi bare nyte den fantastiske atmosfæren byen har å by på. Trening holder vi oss unna siden vi bare skal være der en uke, men New York er den eneste byen som får fritak fra dette!


- Bilde fra sist jeg var der -

Følg oss gjerne på reisen ♡

 

- Isa ☆

#reiseblogg #reise #ferie #newyork #vår #trening #treningsblogg #mars 

  • 11.03.2017, 19:18

THE BALI ADVENTURE


Nå er det ett helt år siden jeg var i Bali for å utdanne meg som personlig trener. 9. februar 2016 dro jeg avgårde til varmere strøk, der temperaturen sjeldent falt under 30 grader på tre hele måneder. Jeg reiste ned med GoStudy, og er veldig fornøyd med det. Jeg vet det er veldig mange som stempler dette som ett rent badestudie, men kommer man ned dit med ett åpent sinn tenker jeg at det blir hva du gjør det til. Foreleserne var veldig entusiastiske samtidig som de er fulle av kunnskap, og vi hadde skole ca. 4 timer hver dag, som er det man har på en vanlig høyskole her i Norge.

Jeg vurderte å blogge under oppholdet, men kom fram til at jeg heller bruker tiden min på å utforske øya, og ikke sitte nedgravd i datamaskinen. Det angrer jeg litt på nå, klarer så vidt å huske halvparten av det vi gjorde, så hadde jeg hatt mulighet til å gå tilbake og lese om alle utfluktene og livet generelt, hadde jeg gjerne gjort det! Under ser du ett bildedryss fra turen.

Dersom du er i nærheten av å vurdere dette, vil jeg anbefale deg på det sterkeste å dra. Man sitter igjen med mye kunnskap, mange nye venner, og en erfaring for livet.

FysioIsa

Trenings- og reiseglad jente, der bloggen min stort sett handler om dette. Studerer for tiden fysioterapi i Oslo, og har mange gode tips til riktig og effektiv fysisk og mental trening. Jeg er på jakt etter gøyale og utfordrende treningsmåter, som alle kan utføre. Kontakt: fysioisa@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits