• 23.04.2017, 11:21

TOUGH VIKING GØTEBORG


Da er jeg endelig ferdig med årets første hinderbaneløp; Tough Viking Gøteborg! Siden jeg ikke har løpt i det hele tatt siden januar var forventningene mine til meg selv ganske lave, og målet mitt var egentlig bare å ha det så gøy som bare mulig, og booste trenings-motivasjonen min. Det gikk heldigvis ikke så dårlig som jeg hadde trodd, og tiden min ble 1.29.34 som gjorde at jeg kom på plass 200, av totalt 1228. Det var mange forskjellige hindre i løypa, noen enkle og noen vanskelige. Is-tanken var nok den aller værste, her måtte man ned i en tank og under med hodet, der vannet var 4 grader. Det føltes ut som om kroppen min var i sjokk da jeg kom opp igjen, og det tok noen meter før jeg klarte å komme meg igjen. Ellers klarte jeg rampen for første gang, som ga meg en enorm mestringsfølelse, den hadde jeg ikke trodd at jeg kom til å klare i det hele tatt.

Jeg hadde det i hvertfall utrolig morsomt, og motivasjonen min ble fylt på til de grader. Akkurat nå er jeg støl som bare fy, men jeg gleder meg veldig til å begynne på treningen til neste løp, som er Tough Viking Oslo, allerede den 3. juni. Nedenfor ser du ett bildedryss fra løypa.

 

 

 

- Isa ☆

Victoria Larsen

23.04.2017 kl. 13:25
Så koselig! Fine bilder :D

trenemamsen

23.04.2017 kl. 15:02
Tøft:)
FysioIsa

Trenings- og reiseglad jente, der bloggen min stort sett handler om dette. Studerer for tiden fysioterapi i Oslo, og har mange gode tips til riktig og effektiv fysisk og mental trening. Jeg er på jakt etter gøyale og utfordrende treningsmåter, som alle kan utføre. Kontakt: fysioisa@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits