• 27.03.2017, 18:03

ANATOMI


For å bli fysioterapeut må man gjennom en del eksamener, deriblant anatomi. Det er læren om absolutt alt i kroppen, knokler, ledd, ligamenter, muskler, arterier, vener, nerver, og hvordan det hele styres av hjernen. Navnene på alt må du kunne på latinsk, så pensumet er derfor meget omfattende, og ganske mye mer omfattende enn jeg trodde i utgangspunktet.

I dag var altså denne dagen der eksamenen fra helvete sto på planen, der strykprosenten i fjor var hele 52%! Det er mer enn halvparten som strøk det! Oddsen var dermed ikke så høy da jeg gikk inn i eksamenslokalet. Men jeg visste jo at jeg kunne alt, så så lenge jeg klarte å beholde roen og fortelle alt jeg kunne, ville alt gå bra. Det gjorde det heldigvis, og jeg besto! Nå er jeg endelig ett skritt nærmere å bli fysioterapeut, og jeg kan absolutt alt av hva som er under huden! ☺

Nå føles det ut som om jeg endelig har fått livet tilbake igjen etter å ha satt det på hold så lenge, så det skal bli skikkelig deilig å gå tilbake til å gjøre akkurat det jeg vil gjøre, og ikke gjøre noe fordi jeg må gjøre det!


- #skolejenta -

I dag har jeg ikke store treningsplanene siden hodet mitt har jobbet på spreng og mest sannsynlig blitt overbelastet de siste dagene (hehe), så den store masterplanen min er å bare legge meg helt flat ut på sofaen og slappe helt av!

 

- Isa ☆

#trening #treningsblogg #blogg #mars #helse

Victoria Larsen

27.03.2017 kl. 18:08
Flott du er! Jeg ønsker deg en fin mandag :-)

FysioIsa

27.03.2017 kl. 18:27
Victoria Larsen: Tusen takk du! Ha en super mandag du også :D

Cathrine

27.03.2017 kl. 20:36
Gratulerer så mye <3 <3

FysioIsa

27.03.2017 kl. 20:37
Cathrine: Tusen takk du <3 :D
FysioIsa

Trenings- og reiseglad jente, der bloggen min stort sett handler om dette. Studerer for tiden fysioterapi i Oslo, og har mange gode tips til riktig og effektiv fysisk og mental trening. Jeg er på jakt etter gøyale og utfordrende treningsmåter, som alle kan utføre. Kontakt: fysioisa@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits