• 13.03.2017, 12:21

Den beste turkameraten..


..det er hunden min det! For akkurat tre år siden var jeg i "hundehumør", og tok en tur inn på finn.no. Der fant jeg en dame som hadde noen nydelige Kleinspitz-valper til salgs. Jeg tok kontakt, men alle var reservert bort. Hun hadde derimot en venninne som hadde en hannhund til salgs, og sendte meg mailen hennes, slik at jeg kunne ta kontakt. Da jeg fikk tilsendt bildene av valpen var jeg helt solgt, og bestemte meg nokså spontant for å kjøpe meg en hund. På dette tidspunktet bodde jeg i Bodø, og nøyaktig tre uker etter dro jeg å hentet lille Melvin på Gardemoen, og vipps så var jeg plutselig blitt hundeeier. Melvin ble født 15. februar 2014, og er en Kleinspitz. Dette er altså "storebroren" til Pomeranian, og de blir litt større, men ser egentlig helt lik ut. Tanken var at jeg skulle ha Pomeranian først, men etter å ha lest meg opp på begge rasene, fant jeg ut at Kleinspitz passet meg like godt. De er jo også noen kroner billigere, så det passet jo veldig bra. Nå er jeg veldig glad for at jeg valgte akkurat Melvin, han er akkurat passe størrelse, og verdens beste hund!

- Disse bildene er fra dag 1 -

Jeg hadde alltid ønsket meg hund så lenge jeg kan huske, men det rette tidspunktet kom aldri. Det var det egentlig heller ikke da jeg kjøpte han, men jeg angrer ikke ett sekund. Melvin er den gladeste og mest sosiale hunden, han blir like glad hver eneste gang jeg kommer inn døren, og skal alltid hilse på andre mennesker. Ulempen er at jeg ikke kan være like spontan som jeg kunne før. Turer der jeg er borte i mer enn 8 timer må nøye planlegges, og kan nesten bli mer stress enn gøy. Heldigvis er jeg så priviligert at jeg har en hundeelsker til venninne, som stort sett kan passe han dersom jeg føler for å reise bort.Å legge ut på tur i både skog, mark og by blir lett som bare det, når man har han her som følge.

 

- Isa ☆

Så nydelig!

Vi har alltid hatt hund i familien, men gleden var enormt stor da jeg for litt over fem år siden kjøpte min egen! :D Og nå sitter jeg her med tre stykker, hvor valpen Dis er nyeste tilskudd i flokken! :)

FysioIsa

14.03.2017 kl. 13:47
Hundelykke: Takk! :D Hehe, kjenner jeg meg rett ender jeg nok opp med en flokk etter hvert jeg også! :)
Ja, det er vanskelig å "bare" ha én ;)
FysioIsa

Trenings- og reiseglad jente, der bloggen min stort sett handler om dette. Studerer for tiden fysioterapi i Oslo, og har mange gode tips til riktig og effektiv fysisk og mental trening.

Search

Bloggdesign

hits