• 11.03.2017, 19:18

THE BALI ADVENTURE


Nå er det ett helt år siden jeg var i Bali for å utdanne meg som personlig trener. 9. februar 2016 dro jeg avgårde til varmere strøk, der temperaturen sjeldent falt under 30 grader på tre hele måneder. Jeg reiste ned med GoStudy, og er veldig fornøyd med det. Jeg vet det er veldig mange som stempler dette som ett rent badestudie, men kommer man ned dit med ett åpent sinn tenker jeg at det blir hva du gjør det til. Foreleserne var veldig entusiastiske samtidig som de er fulle av kunnskap, og vi hadde skole ca. 4 timer hver dag, som er det man har på en vanlig høyskole her i Norge.

Jeg vurderte å blogge under oppholdet, men kom fram til at jeg heller bruker tiden min på å utforske øya, og ikke sitte nedgravd i datamaskinen. Det angrer jeg litt på nå, klarer så vidt å huske halvparten av det vi gjorde, så hadde jeg hatt mulighet til å gå tilbake og lese om alle utfluktene og livet generelt, hadde jeg gjerne gjort det! Under ser du ett bildedryss fra turen.

Dersom du er i nærheten av å vurdere dette, vil jeg anbefale deg på det sterkeste å dra. Man sitter igjen med mye kunnskap, mange nye venner, og en erfaring for livet.

Hanne

14.03.2017 kl. 15:57
ÅÅ! Jeg har så lyst til å oppleve Bali!

FysioIsa

14.03.2017 kl. 16:05
Hanne: Det MÅ du nesten bare få til..! :D
FysioIsa

Trenings- og reiseglad jente, der bloggen min stort sett handler om dette. Studerer for tiden fysioterapi i Oslo, og har mange gode tips til riktig og effektiv fysisk og mental trening.

Search

Bloggdesign

hits