• 11.03.2017, 00:11

EN NY START


Da har "fysioterapeuten" endelig fått seg egen blogg!

Da jeg var 18 år, uviten og satt og grublet over hva jeg skulle bli når jeg blir "stor", hørtes økonom ut som ett veldig smart valg. Det er sikkert smart for veldig mange andre, men etter tre år økonomisk utdannelse og to år i arbeidslivet, fant jeg ut at det ikke var noe for meg alikevel. Da begynte jeg å se meg rundt etter andre muligheter, og ettersom jeg hadde blitt så glad i å trene, tenkte jeg at trening/helse-retningen kunne være noe for meg. Jeg startet med ett Personlig Trener studie på Bali med GoStudy våren 2016, og selv om det var mye moro med i bildet, gav studiene absolutt mersmak. Det førte til at jeg søkte på fysioterapi på HiOA, og til min store glede kom jeg også inn. Nå har jeg kommet meg til midten av andre semester, og selv om det er ett ufattelig stort pensum, synes jeg det er utrolig spennende å lære om hvordan kroppen fungerer ned til den minste detalj.

De siste årene har jeg blitt veldig opptatt av trening i seg selv der fokuset ligger på riktig utførelse av aktivitetene, og hvordan trene så effektivt som mulig for å få den ønskede effekten. Samtidig er jeg også veldig facinert av det mentale som ligger bak - hvorfor blir noen av oss toppidrettsutøvere, mens andre blir sofagriser? Og hva er det som kan få sofagrisen opp av sofaen, og ned på treningsstudioet? Jeg er også en utrolig eventyrlysten skapning, det er sjeldent jeg ikke har reiseplaner, og jeg har ikke først kommet hjem fra en tur, før jeg begynner å planlegge neste. Det er dette denne bloggen kommer til å handle mest om, trening og nye eventyr, men også andre småting som opptar meg i hverdagen.

Peace

FysioIsa

Trenings- og reiseglad jente, der bloggen min stort sett handler om dette. Studerer for tiden fysioterapi i Oslo, og har mange gode tips til riktig og effektiv fysisk og mental trening.

Search

Bloggdesign

hits